Steun ons en help Nederland vooruit

zondag 4 oktober 2020

Nieuw afdelingsbestuur

Deze zomer heeft de D66 afdeling Veenendaal unaniem 3 nieuwe bestuursleden gekozen. Na een digitale verkiezing onder de afdelingsleden gaan Coby van den Heuvel, Anniek van der Helm en Jelle Hordijk als respectievelijk voorzitter, secretaris en penningmeester aan de slag.

Voorzitter Coby van den Heuvel is een ‘oude bekende’. Zij was van 2010 – 2018 namens D66 raadslid en fractievoorzitter in de gemeenteraad van Veenendaal. Hiervoor was ze diverse jaren secretaris van de afdeling.

Anniek van der Helm verhuisde enige tijd terug vanuit Utrecht naar Veenendaal en wilde zich ook in haar nieuwe woonplaats voor de afdeling inzetten. De vacature van afdelingssecretaris was daar een uitgelezen kans voor.

Naast zijn functie als schaduwraadslid voor D66 Veenendaal is Jelle Hordijk nu tevens actief als penningmeester voor de afdeling.

Coby: “Het is mooi dat het bestuur van D66 Veenendaal weer compleet is en we kijken er erg naar uit om de afdeling, samen met enthousiaste leden, klaar te maken voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022!”