Steun ons en help Nederland vooruit

Wil Lochtenberg

Oud-commisielid

Veenendaal

“Ik ben politiek actief geworden, omdat ik mee wilde praten over de dingen die in Veenendaal gebeuren. En dan niet aan de zijlijn wil staan en iets roepen of vinden, maar ook daadwerkelijk proberen er iets aan te veranderen.”

Wil Lochtenberg was sinds 2010 fractielid van D66 en onderdeel van de raadscommissie. Sinds Maart 2018 is Wil Lochtenberg geen onderdeel meer van de fractie.

Wil Lochtenberg beschrijft zichzelf als direct, eerlijk en actief. Sinds 2015 is ze met pensioen, maar niet van harte. “Ik werkte in het ziekenhuis, wilde graag door, maar dat mocht helaas niet. Om iets te doen te hebben, ben ik toen twee dagen in de week post gaan bezorgen. Ik ben graag buiten actief, in mijn tuin, hardlopen, fietsen en besteed ook veel tijd aan mijn kleinzoon.”

“Ik koos voor D66, omdat het een partij is die er staat voor mensen die echt hulp en aandacht nodig hebben én die ruimte geeft aan de mensen die zichzelf prima kunnen redden. Sociaal én liberaal.”

“Het mooiste van Veenendaal is dat ik overal dichtbij woon: het bos, allerlei soorten winkels, cultuur, ontspanning en veel sportmogelijkheden. En sinds kort zijn er ook meer mogelijkheden op zondag”.

Meer van Wil Lochtenberg