Steun ons en help Nederland vooruit

Perihan Özgül

Secretaris Politiek

Veenendaal

“Ik vind Veenendaal een leuke plaats om in te wonen en een leuke plaats om in te leven. Ik wil eraan bijdragen dat dit voor iedereen zo is.”

Perihan Özgül, onderzoeker bij een onderzoeks- en adviesbureau en sinds 2015 secretaris politiek van D66, beschrijft zichzelf als nieuwsgierig, gedreven en betrouwbaar.

Gedreven?

“Ik ben maatschappelijk betrokken en dáárom ook politiek actief. Je kan me midden in de nacht wakker maken voor een discussie over sociale kwesties. Denk aan gelijke ontwikkelingsvoorwaarden voor iedereen. Zodat iedereen zich individueel kan ontplooien.”

“D66 is dan ook de partij voor mij. Omdat D66 uitgaat van de kracht van het individu en de mogelijkheden om je eigen keuzes te maken en verantwoordelijkheid te nemen. Omdat D66 aan mij de vrijheid geeft om te zijn en te blijven wie ik ben. Geldt ook voor alle andere mensen ongeacht je geloof, geaardheid, geslacht of huidskleur. D66 staat voor de kansen en ontplooiing van iedereen.”

Wat doe je als je niet aan het werk bent, en niet met de politiek bezig ben?

“Ik houd van lezen, en van wandelen. Veenendaal is echt een fijne omgeving daarvoor. Ik geniet van het aanbod aan cultuur en recreatie.”

Perihan Özgül is de nummer 12 op de lijst van D66 Veenendaal.

Meer van Perihan Özgül