Steun ons en help Nederland vooruit

Niet aan de zijlijn willen staan. Dat is de reden dat Judah Teunissen politiek actief werd. “Het gaat om de toekomst van Veenendaal. Als inwoner van Veenendaal voel ik mij verantwoordelijk voor een stad waar de komende generaties nog steeds trots op kunnen zijn. Ik vind dat wij verschillen in opvattingen moeten overbruggen en flexibel moeten inspelen op de constant veranderende maatschappij. Ik wil mij daarom graag inzetten voor een prettig leefklimaat voor alle inwoners en richten op vernieuwing en innovatie binnen de gemeente.”

“D66 heeft laten zien dat zij verantwoordelijkheid neemt en op vele gebieden vooruitstrevende keuzes durft te maken. D66 zoekt niet naar de verschillen maar naar de overeenkomsten tussen mensen en spreekt mij daarom aan als partij.”

Als Judah niet aan het werk is, of met de politiek bezig is, dan brengt hij tijd door met zijn vrouw en drie kinderen. Daarnaast houdt hij van sporten en erop uit gaan. Maar daar hoef je hem midden in de nacht niet voor wakker te maken. Wel voor een etentje in goed gezelschap.

Wat vindt je het mooiste aan Veenendaal?

“Dat er ondanks de verstedelijking nog steeds een fijne sfeer heerst in ons centrum, met ruimte voor cultuur en recreatie.”

Meer van Judah Teunissen