Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 29 maart 2018

Installatie van nieuwe, en afscheid van oude Raad

Donderdagavond is de nieuwe gemeenteraad geïstalleerd, nadat eerder deze week de oude Raad afscheid had genomen en (na een hertelling) het verkiezingsresultaat definitief was geworden. Namens D66 Veenendaal nemen Nermina Kundić en Roy Dielemans zitting in de gemeenteraad. De fractie zal de komende jaren naast hen bestaan uit Hassan Saidi, Bart Coster en Judah Teunissen, die zullen worden voorgedragen als commissielid.

Afscheid werd er genomen van Coby van den Heuvel. De fractievoorzitter van de afgelopen vier jaar nam afscheid met een persoonlijke speech, waarin ze aangaf het een eer te vinden om sinds 2010 gemeenteraadslid te zijn geweest; volksvertegenwoordiger namens alle Veenendalers. Ook fractieleden Wil Lochtenberg en Jaap Zuidema hebben besloten om na acht jaar lidmaatschap van de fractie en de raadscommissie een stap terug te doen.

D66 Veenendaal dankt Coby, Wil en Jaap voor hun vele, goede werk voor D66 en vooral voor Veenendaal de laatste jaren. Binnen de afdeling zullen we hen snel nog persoonlijk en uitgebreid bedanken. Nermina, Roy, Hassan, Bart en Judah wensen we de komende jaren veel plezier en wijsheid toe in hun werk in de Raad en de fractie. En dat geldt natuurlijk ook voor de raadsleden en commissieleden van de andere partijen.